terug naar homepageLogo Nas Dum

Contactformulier Kamers

Onze kamers

Wij beschikken over:  1 x Tweepersoonskamer, 1 x Zespersoonskamer en 2 x Vierpersoonskamer.
Al onze kamers zijn voorzien van een eigen moderne badkamer met douche en toilet.
U kent tevens gratis gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte; een woon- eetkamer voorzien van een comfortabele zithoek met tv (alle Nederlandse zenders), een luxe open keuken met inbouwapparatuur en uitgebreide keukenuitrusting. Van deze ruimte kunt u ook gebruik maken als u kiest voor een verblijf zonder ontbijt, het is dan mogelijk hier uw eigen ontbijt te verzorgen.

Boekingsweken zijn normaal gesproken van zaterdag tot zaterdag, maar het is ook mogelijk om in overleg een andere aankomst dag en/of vertrek dag af te spreken, afhankelijk van de de bezetting van de kamers.
Op de dag van aankomst kunt u na 15.00 uur over de door u gereserveerde kamer beschikken en u dient op de dag van vertrek de kamer voor 10.00 uur te hebben verlaten.
Roken en open vuur zoals kaarsen etc, is i.v.m. brandgevaar niet toegestaan op de kamers en in het appartement.
Op alle kamers, appartement en in de huiskamer kunt u gebruik maken van onze GRATIS WiFi draadloze internet service. Het is vaak wel handig als u gebruik maakt van webmail om uw email  te kunnen lezen. Het is niet bij elke provider mogelijk uw mail op te halen als u niet via uw eigen internet aansluiting werkt.

In overleg is het ook mogelijk uw hond mee te nemen op vakantie. Prijs voor de hond is € 2,00 per overnachting.

Middels onderstaand contact formulier kunt u informeren naar de beschikbaarheid van onze kamers in de door u gewenste periode.

 

    Beschikbaarheidsaanvraag voor periode:

    terug naar homepage