terug naar homepageLogo Nas Dum

Contactformulier appartement

Het appartement

Het appartement is gezellig ingericht en bestaat uit 3 aaneengesloten ruimtes. U komt binnen in de woonkamer met de open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, inductie kookplaat, koffiezetapparaat, oventje en standaard keukenuitrusting.
De woonkamer is gezellig ingericht met een bank, twee stoelen, salontafel, eethoek en kast. Ook heeft u de beschikking over een tv met Nederlandse zenders. Aansluitend aan de woonkamer is de slaapkamer met een tweepersoons bed en twee éénpersoons bedden.
Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de moderne badkamer met douche en toilet.
Optioneel kunt u een handdoekenpakket (2 badlakens, 2handdoeken en 2 washandjes per persoon per week) en/of ontbijt bijboeken.

Boekingsweken zijn normaal gesproken van zaterdag tot zaterdag, maar het is ook mogelijk om in overleg een andere aankomst dag en/of vertrek dag af te spreken, afhankelijk van de de bezetting van het appartement.
Op de dag van aankomst kunt u na 15.00 uur over het appartement beschikken en u dient op de dag van vertrek de kamer voor 10.00 uur te hebben verlaten.
Roken en open vuur zoals kaarsen etc, is i.v.m. brandgevaar niet toegestaan op de kamers en in het appartement.
Op alle kamers, appartement en in de huiskamer kunt u gebruik maken van onze GRATIS WiFi draadloze internet service. Het is vaak wel handig als u gebruik maakt van webmail om uw email te kunnen lezen. Het is niet bij elke provider mogelijk uw mail op te halen als u niet via uw eigen internet aansluiting werkt.

In overleg is het ook mogelijk uw hond mee te nemen op vakantie. Prijs voor de hond is € 2,00 per overnachting.

Middels onderstaand contact formulier kunt u informeren naar de beschikbaarheid van het appartement in de door u gewenste periode.

    Beschikbaarheidsaanvraag voor periode:

    terug naar homepage