terug naar homepageLogo Nas Dum

 

Contactformulier Groepsaccommodatie

 

Naast de huur van één of meerdere van onze kamers of ons appartement is het ook mogelijk om onze hele accommodatie te huren voor een verblijf met een groep tot maximaal 20 personen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld familiereünies, vakantie met een vereniging of een paar dagen weg met uw bedrijf voor training, teambuilding of gewoon vakantie.

U kunt gebruik maken van de kamers en badkamers en daarnaast van de gemeenschapelijke ruimte op de eerste verdieping die is ingericht als woonkamer met open keuken. U heeft daar de mogelijkheid om zelf het ontbijt te ze verzorgen en natuurlijk ook te koken met de groep.

De keuken is voorzien van een combi oven/magnetron, inductie kookplaat vaatwasser ed. Ook staat er een tv met Nederlandse zenders bij het zitje en natuurlijk eettafels om gezellig met elkaar te eten. Bij boeking van de accommodatie kunt u gebruik maken van onze slaapkamers die voorzien zijn van een eigen douche en toilet op de kamer.

Bij verhuur van de gehele accommodatie kunnen wij voor u een speciale aanbieding maken die afgestemd is op u wensen. Deze ruimte is al te huur incl bedlinnen vanaf 10 euro per persoon per nacht! (prijs op basis van 20 personen voor de periode van 1 week)

Boekingsweken zijn normaal gesproken van zaterdag tot zaterdag, maar het is ook mogelijk om in overleg een andere aankomst dag en/of vertrek dag af te spreken, afhankelijk van de de bezetting.
Op de dag van aankomst kunt u na 15.00 uur over de gewenste accommodatie beschikken en u dient op de dag van vertrek de kamer voor 10.00 uur te hebben verlaten.
Roken en open vuur zoals kaarsen etc, is i.v.m. brandgevaar niet toegestaan op de kamers, in het appartement en de gemeenschappelijke ruimte.
Op alle kamers, appartement en de gemeenschappelijke ruimte kunt u gebruik maken van onze GRATIS WiFi draadloze internet service. Het is vaak wel handig als u gebruik maakt van webmail om uw email te kunnen lezen. Het is niet bij elke provider mogelijk uw mail op te halen als u niet via uw eigen internet aansluiting werkt.

In overleg is het ook mogelijk uw hond mee te nemen op vakantie, voer- en drinkbak voor uw hond zijn aanwezig en hoeft u dus niet mee te nemen. Prijs voor de hond is 70 kc per overnachting.

Middels onderstaand contact formulier kunt u informeren naar de beschikbaarheid van het appartement in de door u gewenste periode en/ of het aanvragen van een offerte.

Beschikbaarheidsaanvraag voor periode:


terug naar homepage